Verkeersbeleid (BVL)

 

 

 

Op De Rietvest hebben we het Brabants Verkeersveiligheids Label (BVL) behaald.

Als verkeerscommissie vanĀ  De Rietvest houden wij ons bezig met het verbeteren van de verkeersveiligheid rondom school.
Daarnaast zien wij het als een belangrijke taak om de bewustwording van de verkeersveiligheid te vergroten bij de kinderen en de ouders.

Door de verkeerscommissie worden er gedurende het schooljaar verschillende activiteiten georganiseerd, die aangepast zijn op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen.
Activiteiten die plaatsvinden zijn o.a. [update]

Daarnaast voeren wij verschillende activiteiten uit bij en rondom school. Daarbij hebben we ook regelmatig contact met de gemeente over de verkeersveiligheid in de gemeente Moerdijk en rondom school.

We houden ons als verkeerscommissie ook bezig met een veilige omgeving rond school. We promoten bij kinderen en ouders om op de fiets naar school te komen voor zover dat mogelijk is. Mocht uw kind toch met de auto naar school komen, dan vragen we uw extra aandacht voor de verkeersveiligheid bij school. Met name het (onjuist) parkeren zorgt voor veel onoverzichtelijke situaties en daarmee voor gevaar voor de kinderen.

Mochten er vragen zijn kunt u terecht bij een van de leden van de verkeerscommissie.

Momenteel bestaat de verkeerscommissie uit:
Remco Burgers
juf Kim
juf Martine
meneer Marco