Kinderopvang

 

 

 

 

 

 

Beste ouder, verzorger, 

Bij Kibeo kijken we steeds of we onze opvang beter kunnen laten aansluiten op de wensen van ouders en fijner kunnen maken voor de kinderen. Daarom gaan we vanaf 10 juni tot aan de zomervakantie voorschoolse opvang aanbieden binnen de basisschool van je zoon of dochter. Na deze periode kijken we of we ook in het nieuwe schooljaar voorschoolse opvang in de school blijven aanbieden. 

Wat doet je kind op de voorschoolse opvang?
Tijdens de voorschoolse opvang kan je kind in alle rust aan de dag beginnen. Samen met vriendjes een spelletje doen, knutselen of een boekje lezen. De voorschoolse opvang is binnen de school gevestigd, je kind kan vanaf de opvang makkelijk aan de schooldag beginnen.  

 

Openingstijden
De voorschoolse opvang is geopend op maandag dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur tot de start van de schooldag. Op dinsdag en donderdag zijn ook kinderen van CBS Het Bastion van harte welkom op de voorschoolse opvang. Eén van de pedagogisch medewerkers brengt de kinderen lopend van de Rietvest naar het Bastion.  

Aanmelden voor opvang
Ben je momenteel nog geen klant bij Kibeo en heb je interesse in voorschoolse opvang?
Meld je kind aan via het inschrijfformulier op Kibeo of neem contact op met onze afdeling Klantrelatie via 0113-760 250 of klantrelatie@kibeo.nl 

 

Heb je nog vragen over deze mail, neem dan contact op met mij via e.pemen@kibeo.nl. 

  

Met vriendelijke groet, 

 

Esther Boot-Pemen
Vestigingsmanager Kibeo