Groep 6-7

 

RIE_0012mirjam
Juf Martine                                           juf Mirjam

Welkom op de groepspagina van groep 6-7 

Dit schooljaar zijn wij de juffen van groep 6-7! Op maandag en dinsdag staat juf Mirjam voor de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag juf Martine.

Dit schooljaar staat weer vol met activiteiten, waarvan ook een aantal activiteiten gerelateerd zijn aan groep 6 en 7.

Groep 6 maakt dit schooljaar bijvoorbeeld de NIO (een intelligentietest voor onderwijsniveau). Ook voert groep 6 met Kerstmis het kerstspel uit.

Groep 7 gaat dit jaar bijvoorbeeld het schriftelijk en theoretisch verkeersexamen afnemen. Dit is ieder jaar weer een spannende activiteit voor de kinderen, maar het verkeersexamen is zeker ook een leerzame en waardevolle ervaring voor de kinderen.

Klasbord

Met ingang van het huidige schooljaar zijn wij in alle groepen klasbord gaan gebruiken.

Klasbord is een social media tool voor het onderwijs. Met klasbord willen wij alle ouders/verzorgers regelmatig via app op de hoogte houden van (leuke) activiteiten die in de groep plaatsvinden, om op deze manier de communicatie tussen school en thuis leuker, makkelijker & veiliger te maken. Voortaan kunnen ouders/verzorgers dus de leukste kiekjes, kleine tekstberichten of vragen vanuit de klas direct via de Klasbord-app bekijken en lezen. Klasbord is een gesloten en veilige omgeving en dat is wel zo fijn! De berichten uit de klas zijn alleen toegankelijk voor de volgers (en dat zijn ouders/verzorgers van de leerlingen) die door de leerkrachten zijn geaccepteerd.

Op onze website kunt u meer algemene informatie vinden van de school en op de fotopagina van deze website zijn foto’s te bekijken van activiteiten die op de Rietvest georganiseerd zijn of waar wij als school aan hebben deelgenomen.

Voor het infoboekje van groep 6 klik hier

Voor het infoboekje van groep 7 klik hier